Desi stiu sa folosesc croseta si andrelele din copilarie, abia in ultimele luni am descoperit ca tableta, telefonul sau calculatorul nu sunt singurele metode de relaxare….Mi-am dat seama ca toate aceste gadget-uri pot fi foarte utile in noua mea preocupare, asa ca am inceput sa urmaresc site-uri si bloguri dedicate acestui domeniu. Tot ceea ce am realizat pana acum am dat cadou prietenilor, rudelor si altor persoane apropiate; reactiile fiind pozitive, am continuat sa produc aceste obiecte pe care le veti descoperi pe blog. Asa cum veti vedea scris la fiecare produs, acestea sunt unicat si sper sa am inspiratia necesara si mai departe pentru a crea cu inima si sufletul lucruri unice, pentru ca si noi, oamenii, suntem diferiti, unici, nu-i asa? Sper ca prin urmarirea acestui blog, prin cumpararea produselor precum si recomandarea catre prietenii vostri, voi transmite putin din bucuria si mandria ca sufletul meu a ajuns la voi!

Va multumesc pentru vizita si sper sa reveniti cu placere!

vineri, 30 mai 2014

New entry!

"Nu urmari sa ai succes, straduieste-te sa ai valoare" - Albert Einstein (1879-1955)

Am mai lucrat cate ceva in ultima vreme dar, din pacate, pozele nu redau exact realitatea. Nu stiu cum si cu ce sa mai fac fotografii ca sa imi iasa culorile reale! M-am inscris chiar si la un curs foto dar, pana voi invata sa fac poze s-ar putea sa ies la pensie (nu ca ar mai fi o viata pana atunci!). Sper totusi ca macar modelele sa va placa si sa va incante ochiul.


O mica minune din bumbac, una dintre preferatele mele.Imi para rau ca nuanta de rosu sangeriu nu a iesit exact ca in realitate!


La fel de drag imi e si acesta.


Acesta este preferatul fiicei mele (cea mica) si l-a cerut pentru banchet....Colier din bumbac, cercuri de culori diferite (negru, gri si alb) cu diametre de la cca 2 cm la 6 cm.

Sper sa fac cateva fotografii mai bune si sa revin cu ele cat mai repede.
Pana atunci, cu bine!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu