Desi stiu sa folosesc croseta si andrelele din copilarie, abia in ultimele luni am descoperit ca tableta, telefonul sau calculatorul nu sunt singurele metode de relaxare….Mi-am dat seama ca toate aceste gadget-uri pot fi foarte utile in noua mea preocupare, asa ca am inceput sa urmaresc site-uri si bloguri dedicate acestui domeniu. Tot ceea ce am realizat pana acum am dat cadou prietenilor, rudelor si altor persoane apropiate; reactiile fiind pozitive, am continuat sa produc aceste obiecte pe care le veti descoperi pe blog. Asa cum veti vedea scris la fiecare produs, acestea sunt unicat si sper sa am inspiratia necesara si mai departe pentru a crea cu inima si sufletul lucruri unice, pentru ca si noi, oamenii, suntem diferiti, unici, nu-i asa? Sper ca prin urmarirea acestui blog, prin cumpararea produselor precum si recomandarea catre prietenii vostri, voi transmite putin din bucuria si mandria ca sufletul meu a ajuns la voi!

Va multumesc pentru vizita si sper sa reveniti cu placere!

vineri, 21 noiembrie 2014

Ornamente de brad - partea I

Povestea cu decoratiunile a inceput din toamna anului trecut cand, din curiozitate mai mult,am incercat sa vad daca pot sa fac asa ceva. Am avut surpriza sa constat ca pot, ca imi place si ca, nu stiu de ce, nu prea pot sa fac doua lucruri identice. Acesta este si motivul pentru care aproape toate obiectele mele sunt unicat!
Globurile sunt din polistiren de diferite diametre (6, 7 si 8 cm), decorate cu margelute, paiete, satin, dantela si altele si costa intre 18 si 28  lei/buc.
Asadar...
Globuri cu diam. de 6 cm


GL01.6
GL02.6
GL03.6
GL04.6
GL05.6
GL06.6
GL07.6
GL08.6
Revin zilele urmatoare si cu altele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu