Desi stiu sa folosesc croseta si andrelele din copilarie, abia in ultimele luni am descoperit ca tableta, telefonul sau calculatorul nu sunt singurele metode de relaxare….Mi-am dat seama ca toate aceste gadget-uri pot fi foarte utile in noua mea preocupare, asa ca am inceput sa urmaresc site-uri si bloguri dedicate acestui domeniu. Tot ceea ce am realizat pana acum am dat cadou prietenilor, rudelor si altor persoane apropiate; reactiile fiind pozitive, am continuat sa produc aceste obiecte pe care le veti descoperi pe blog. Asa cum veti vedea scris la fiecare produs, acestea sunt unicat si sper sa am inspiratia necesara si mai departe pentru a crea cu inima si sufletul lucruri unice, pentru ca si noi, oamenii, suntem diferiti, unici, nu-i asa? Sper ca prin urmarirea acestui blog, prin cumpararea produselor precum si recomandarea catre prietenii vostri, voi transmite putin din bucuria si mandria ca sufletul meu a ajuns la voi!

Va multumesc pentru vizita si sper sa reveniti cu placere!

joi, 19 iunie 2014

Uraaaa, a venit vacanta !!!!!!!!
Ieri a fost ultima zi de clasa a IV-a: diplome, banchet, tort, emotii, lacrimi, de toate au fost!


Pentru ca, de la anul, plecam la alta scoala, am facut cateva coliere cadou pentru prietenele Dariei si am inteles ca le-au placut foarte mult.
Iata-le:

Colier AlexandraColier AnaColier CosminaColier DenisaSi nu putea lipsi colierul Daria, facut pe ultima suta de metri, inainte cu 2 ore de serbare:Sper sa va aduca putina vara in suflet, mai ales ca afara e atat de urat!
Si, daca vreti sa mai vedeti ceva frumos, mergeti pana pe 22.06.2014 la cafeneaua "La vulturi" sa admirati expozitia copiilor de clasa a VI-a de la Liceul N. Tonitza "Traditii romanesti". Mai jos sunt lucrarile fiicei mele mai mari:O zi buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu