Desi stiu sa folosesc croseta si andrelele din copilarie, abia in ultimele luni am descoperit ca tableta, telefonul sau calculatorul nu sunt singurele metode de relaxare….Mi-am dat seama ca toate aceste gadget-uri pot fi foarte utile in noua mea preocupare, asa ca am inceput sa urmaresc site-uri si bloguri dedicate acestui domeniu. Tot ceea ce am realizat pana acum am dat cadou prietenilor, rudelor si altor persoane apropiate; reactiile fiind pozitive, am continuat sa produc aceste obiecte pe care le veti descoperi pe blog. Asa cum veti vedea scris la fiecare produs, acestea sunt unicat si sper sa am inspiratia necesara si mai departe pentru a crea cu inima si sufletul lucruri unice, pentru ca si noi, oamenii, suntem diferiti, unici, nu-i asa? Sper ca prin urmarirea acestui blog, prin cumpararea produselor precum si recomandarea catre prietenii vostri, voi transmite putin din bucuria si mandria ca sufletul meu a ajuns la voi!

Va multumesc pentru vizita si sper sa reveniti cu placere!

marți, 12 august 2014

Si inca e vacanta!

Pentru ca am tot plecat, n-am mai avut timp de blog asa cum ar fi trebuit. Chiar daca acesta nu este un blog de calatorii sau fotografii, m-am gandit totusi sa fac un rezumat al celor aproape doua luni de pauza, cam asa:

* Un vis frumos, desi cam departe - Toroni, Grecia

* Un oras la malul marii, si atat... - Varna, Bulgaria
... si motivul pentru care am ajuns acolo
:


* Un colt de rai - Sirnea, RomaniaSi, pe langa toate acestea, cateva coliere...Cam asta am facut pana acum, dar mai e o luna pana incepe scoala, nu?!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu