Desi stiu sa folosesc croseta si andrelele din copilarie, abia in ultimele luni am descoperit ca tableta, telefonul sau calculatorul nu sunt singurele metode de relaxare….Mi-am dat seama ca toate aceste gadget-uri pot fi foarte utile in noua mea preocupare, asa ca am inceput sa urmaresc site-uri si bloguri dedicate acestui domeniu. Tot ceea ce am realizat pana acum am dat cadou prietenilor, rudelor si altor persoane apropiate; reactiile fiind pozitive, am continuat sa produc aceste obiecte pe care le veti descoperi pe blog. Asa cum veti vedea scris la fiecare produs, acestea sunt unicat si sper sa am inspiratia necesara si mai departe pentru a crea cu inima si sufletul lucruri unice, pentru ca si noi, oamenii, suntem diferiti, unici, nu-i asa? Sper ca prin urmarirea acestui blog, prin cumpararea produselor precum si recomandarea catre prietenii vostri, voi transmite putin din bucuria si mandria ca sufletul meu a ajuns la voi!

Va multumesc pentru vizita si sper sa reveniti cu placere!

joi, 29 ianuarie 2015

Alt an, aceleasi sperante...

Bine v-am regasit!
Am lipsit ceva vreme dar revin cu ceva noutati, ca o mica avanpremiera la Martisor. Ca de obicei, desi am facut si un curs foto, pozele sunt tot nereusite, dar n-am rabdare sa incerc prea multe variante de lumini/diafragme/distante focale etc., cel putin deocamdata. Poate daca as vedea vreun interes fata de ceea ce fac, m-as stradui mai mult...Mai vedem, se spune ca timpul rezolva totul.
Acum am sa va arat cateva coliere si bratari, ceva nou pe 2015.
Pe acestea le-am dat cadou unor prietene:


 

Acestea inca nu si-au gasit proprietar:

Colier din bumbac mercerizat bej si lant metalic argintiuColier din bumbac maro, margelute metalice si lant metalic argintiu 


Bratari macrame:
Bratarile sunt confectionate in tehnica macrame, crosetate, impletite sau cu fir suede:

1.1.  1.2  


Bratari crosetate, partea I:


2..1.  2.2 

3. 


4.1.  4.2.


4.3.  


Bratari din piele si margele:

5.1.  


5.2. c


5.3.     


Va doresc o zi frumoasa si astept parerile voastre!


2 comentarii: